AIRCONDITIONING

Zoekt u naar een vakkundige airco installateur in gemeente Oost Gelre? Ceka-Tech Installaties uit Lichtenvoorde verzorgt het voor u. Wij hebben een ruime ervaring in het plaatsen, onderhouden en bijvullen van airco in woningen en bedrijven. 


WAAROM KIEZEN VOOR AIRCO?

De zomers in Nederland zijn steeds warmer en langer. Airconditioning draagt bij aan een prettig binnenklimaat waardoor u ook op warme dagen comfortabel kunt werken, leven en slapen. Airconditioning is overigens niet alleen bedoeld voor verkoeling. Het helpt uw binnenruimte te ventileren, reinigen, ontvochtigen en in sommige gevallen zelfs te verwarmen. Moderne airco systemen zijn energiezuinig en goed te combineren met bijvoorbeeld een warmtepomp. Zo profiteert u van lage energiekosten. 


SOORTEN AIRCONDITIONING

Er zijn verschillende soorten en modellen airco’s verkrijgbaar. De meest gebruikte systemen zijn:

Split Airco
De split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit en is, afhankelijk van het vermogen en de oppervlakte, geschikt voor het koelen van één verdieping. De motor zit aan de buitenunit, waardoor binnen minimaal geluidsoverlast is van de airco. 

Multi split systeem
Het multi split systeem kenmerkt zich door één buitenunit waarop meerdere binnenunits geplaatst kunnen worden. U kunt hiermee in verschillende kamers units plaatsen en zo de temperatuur instellen per kamer. 

Bovengenoemde airco systemen zijn verkrijgbaar als wand-, vloer- of plafondmodel. Afhankelijk van uw wensen, budget en de beschikbare ruimte is er altijd een geschikt airco systeem voor uw woning of pand. De deskundige airco installateurs van Ceka-Tech Installaties uit Lichtenvoorde (Oost Gelre) adviseren u graag over de mogelijkheden. 


CEKA-TECH INSTALLATIES

Ceka-Tech is vakkundig installateur van airco, centrale verwarming, ventilatie en alle andere voorkomende installatiewerkzaamheden in de woningbouw en utiliteitsbouw in Oost Gelre. Wij zijn gevestigd in Lichtenvoorde. Neem contact op met Ceka-Tech Installaties.