ZONNEBOILERS

Bent u op zoek naar een vakkundige zonneboiler installateur in Oost Gelre? Dan bent u bij Ceka-Tech Installaties uit Lichtenvoorde aan het juiste adres! Wij verkopen, installeren en onderhouden zonneboilers voor particulieren en bedrijven in heel Oost Gelre. Daarbij leveren we altijd maatwerk.


WAT IS EEN ZONNEBOILER?

Een zonneboiler is een duurzaam energiesysteem dat gebruik maakt van zonnestralen voor het opwarmen van water. Dat werkt als volgt: Zonnecollectoren op uw dak absorberen zonlicht. Dit licht wordt omgezet in warmte. Daarmee wordt een speciale vloeistof opgewarmd die via een leiding van het dak naar een vat met water wordt gepompt. Met behulp van een warmtewisselaar geeft de vloeistof warmte af aan het water in dit vat, dat u vervolgens direct kunt gebruiken in uw keuken of sanitair. Wanneer er onvoldoende zonlicht is zorgt een aanvullend verwarmingssysteem ervoor dat uw water de gewenste temperatuur bereikt. 


VOORDELEN ZONNEBOILER

Besparen op de energierekening
Voor de aanschaf van een zonneboiler kunt u gebruik maken van de ISDE subsidie van de Nederlandse overheid. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten voor aanschaf. Eenmaal ge├»nstalleerd bespaart u met de zonneboiler gemiddeld de helft van uw jaarlijkse kosten voor warm water. 

Duurzame en schone energiebron
Bij het verwarmen van water met een zonneboiler is geen sprake van CO2 uitstoot. De zon is een onuitputtelijke en schone bron van energie.

Hogere waarde van woning/pand
Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel en verhogen de waarde van uw woning.


DUURZAME OPLOSSINGEN OP MAAT

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de installatie van een zonneboiler in uw woning of pand? Ceka-Tech is een vakkundig installateur uit Oost Gelre voor uw zonneboiler, zonnepanelen, warmtepompen, WTW-installaties en andere duurzame systemen in Oost Gelre. We helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning of pand. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.