ZONNEPANELEN

Ceka-Tech installaties is specialist in de levering, installatie en het onderhoud van zonnepanelen in de regio Oost Gelre. We verduurzamen woningen en panden van particulieren, bedrijven én instellingen. Wij gaan overal in Oost Gelre het dak op! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


WERKWIJZE CEKA-TECH INSTALLATIES

Wilt u graag zonnepanelen laten installeren, maar weet u niet goed waar te beginnen? Bij Ceka-Tech installaties in Lichtenvoorde ontzorgen we u volledig. We leveren service en installaties op maat zodat u het hoogste rendement behaalt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste aanvraag. U kunt ons telefonisch bereiken. Ook kunnen we de mogelijkheden voor zonnepanelen bespreken op onze bedrijfslocatie in Lichtenvoorde.

Na dit eerste contact gaan wij aan de slag met een offerte. Bij uw voorlopige akkoord komen we bij u langs om de situatie en technische mogelijkheden te bekijken en uw vragen te bespreken. Daarna maken we een definitieve offerte en wanneer u deze goedkeurt plannen we de installatie van de zonnepanelen in. Overigens staan wij ook na de vakkundige montage voor u klaar. Zo kunnen we u helpen met de BTW-teruggave én periodiek onderhoud voor een optimaal rendement.


VOORDELEN ZONNEPANELEN

De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie. Het plaatsen van zonnepanelen is een goede investering en biedt meerdere voordelen:

Goed voor uw portemonnee
Met zonnepanelen op uw dak kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen op energiekosten. Ook kunt u de BTW van de aanschaf terugvragen en komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie voor duurzame energie en energiebesparing.

Goed voor het milieu
De zon is een duurzame energiebron. Wanneer u overstapt naar zonne-energie wekt u uw eigen groene stroom op en verlaagt u de CO2-uitstoot van uw huishouden.

Hogere waarde woning/pand
Zonnepanelen dragen bij aan een beter energielabel en verhogen de waarde van uw huis of pand. 


ZONNEPANELEN LICHTENVOORDE

Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw pand en verlagen van uw energierekening. Als installateur van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en WTW-units zijn wij actief in Lichtenvoorde en omgeving.

Neem contact op met Ceka-Tech installaties.